Young Female Executives

Je bent een ambitieuze vrouw, hebt een opleiding op HBO of universitair niveau en wilt een volgende stap in je carriëre maken. Je wilt talenten verder ontwikkelen, doorgroeien of een betere beloning. Je hebt hebt behoefte aan een nieuwe uitdaging of wilt graag die volgende stap zetten maar hebt een steuntje in de rug nodig.

Herken jij je in één of meerdere genoemde aspecten, neem dan contact op met Alter Ego. Dan gaan wij samen met jou op zoek naar nieuwe mogelijkheden of wij ondersteunen je bij de problemen waar je tegenaan loopt. Wij stellen samen vast wat jouw kwaliteiten en competenties zijn en welke punten in je persoonlijkheid aandacht behoeven. Hiervoor zetten wij o.m. ons Personal Branding Plan in. Daarin stellen wij samen vast wat je kwaliteiten zijn en welke punten in je persoonlijkheid aandacht behoeven. Dankzij dit hele persoonlijke plan, vergroot jij je kans op slagen in de volgende stap van je carrière.

Uiteraard kun je ook alleen je CV bij ons indienen. Dan, op basis van een persoonlijk gesprek, gaan wij samen met jou op zoek naar je nieuwe baan

190